За продажба Къща в стопанство, Chertsey, Quebec, Канада, 390 Langelier

За продажба - Cod. 35003

  • Типология: Къща в стопанство
  • Област: 133.97 m²
  • Номер на стая: 8
  • Етаж: 3

Истинско убежище на мир, намиращо се в престижното 7-то езеро по-точно в залива на дявола, повече от 300 пира. от брега, интимните и уединени места, където можете да се насладите на финландската сауна и СПА центъра целогодишно, да не споменавате малка сокет в ледените води на езерото през зимата и само на няколко крачки. Тази великолепна селска къща предлага 3 кан. на горните етажи и будоар с 2 френски прозореца с изглед към терасата и галерията с прекрасен изглед към водата и банята за сън, със стъклен душ, Самостоятелна баня и газова камина, идеална за най-романтичната вечер.
На приземния етаж ще откриете просторна трапезария в стъкления покрив с отопляем под, хол с камина, дърво, изгарящо бавно камъни и функционална кухня, оборудвана с печка и всяка от тези стаи все още има спираща дъха гледка към езерото. Не забравяйте двойния гараж, където има внушителен хол с маса за билярд и домашно кино, дървени подови настилки Jatoba и стая за пушене в гаража. , всички проектирани отделно от мястото за автомобили.
Седмото езеро е добре запазено бижу, където да живееш там е практически привилегия, живее в хармония и спокойно с природата на ръба на това плавателно езеро (двигател 9.9 к.т. макс.) С площ от 1.4 km² и периметър от 8,7 км, езерото е засестено в продължение на няколко години, пъстърва пъстърва и сиво (езерото пъстърва) и ви предлага кристално чиста вода. Качеството на водата е извършено при изключителни тестове и няколко проби потвърждават потреблението на водата за консумация. Вертикалната прозрачност на езерото е 33 фута, според Министерството на околната среда и дълбочината му достига повече от 130 паунда или дори до 140 пункта в Devil's Bay, идеално място за гмуркане. Асоциацията на жителите полага всички усилия да запази и запази качеството на тази среда, ще бъдете поканени да се включите и да допринесете за нея. Търсите любимо място и ето го. + $ 800 000 CAD, инвестирани от собственика!

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB